Budapest-Bamako Rajt

2011.01.15. 16:43

A mai nap sikeresen elrajtolt két klub-/márkatársunk a Budapest-Bamako Ralin, a reggeli órákban a budapesti Hősök teréről. Ennek apropóján sikerült megint egy kis autós megmozdulást összehozni, jópáran kimentünk a rajtra búcsúzkodni. A hangulat fergeteges, felejthetetlen, rengeteg elmebeteg csóka, rengeteg még elmebetegebb autó és hatalmas röhögések (gondolom minden csapatnál a saját szurkolótáborral).

Habár még reggel szükség volt egy gyors szelephézag állításra és gyertyacserére, utána olyan szépen, könnyen és jól járt a kocsi, hogy igazán senkinek nem lehet oka panaszra. Bár nekem sikerülne ilyen faszán a hézagállítás...

Néhányan gondoltuk, elkísérjük a srácokat egy darabon, hogy mégse menjenek egyedül, de sajnos a KRESZ közbeszólt és egy piros lámpánál az Andrássy út végén végelegesen kettészakadtunk, sajnos elvesztettük a Rat Polski teamet szem elől. De így nagyon jól éreztem magam.

A srácoknak kívánok nagyon jó utat! (jó bulit nem kell kívánjak, az amúgy is meglesz... :) )

Kis klubos támogatás gravírozott üveg formájában...

Ezt meg csak azért, hogy az én kocsim is itt legyen... :)

És akit érdekel, itt van az összes többi kép is:

http://www.flickr.com/photos/kornispeti/sets/72157625702969827/

A bejegyzés trackback címe:

https://szidike.blog.hu/api/trackback/id/tr32585947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ogy 2011.01.17. 12:11:45

Kikísérés elég érdekesre sikerült. Sem látványa, sem értelme nem volt sok. :):)

Pety@ 2011.01.17. 12:38:56

@ogy: Ja, de legalább keresztbebasztam a kocsit az Erzsébet híd budai lehajtóján az S-kanyarban... Kurvára kiadta... :D
süti beállítások módosítása