Kirándulás Bajára

2011.01.09. 21:52

Már jó régen nem írtam blogot Szidiről, de ennek nagyon egyszerű oka van. A kisasszony nem tesz semmi rosszat, nincs vele semmi gond, minden a legnagyobb rendben. Na meg persze a téli időjárás beálltával pihenő üzemmódba tettem, kímélem a kislányt. A közgyűlés óta be sem volt indítva.

De a mai nap más volt. KeMa tegnap hívott, hogy nincs-e kedvem ma lemenni Bajára, mert vett egy Pacsirta rádiót Vaterán, amit Csutee átvett neki és érte kéne menni. Hirtelen jött az ötlet, hirtelen jött az elhatározás is, menjünk Bajára, most úgyis egész jó idő van, a kocsit is meg kéne már járatni, nekem is jól esne egy kiadósabb Polskizás, nosza!

Ma reggel KeMa átjött, bebikáztuk a kocsimat, mert persze egy hónap állás után már nem indul (valószínűleg a főkábel már annyira el van oxidálva, hogy ilyen hideg idők után, mikor az akksi már nincs a topon, már nem megy rajta elég áram. Majd tavasszal ránézek.) Felvettük még Julit és nosza. Habár az út eleje borzasztó ködös volt, Kiskunlacházánál mintha elvágták volna, és gyönyörű napsütéses időben autóztunk Bajáig, kényelmes, de pörgős tempóban, egy kávé szünettel. Negyed kettő körül kényelmesen meg is érkeztünk Bajára. Csutee elhozta a rádiót, majd elvitt minket egy jó kis Duna parti halászcsárdába, ahol nagyon finom bajai halászlevet ettünk. Utána fotózkodtunk még egy kicsit a Duna parton a régi kompkikötőben, és láttunk még érdekes nyaralót. (képek lent)

Innen továbbindultunk Várdombra, beugrottunk Bálint Karcsihoz, kicsit eldumáltunk, majd hazafelé vettük az irányt. Egy kávé, egy pisi szünettel negyed kilencre a lakás előtt voltam.

Ezúton köszönöm az invitálást KeMának, az idegenvezetést Csuteenak és a villám-vendéglátást Bálint Karcsinak.

Ja, és jelentem, gyári méretű ékszíjtárcsával és működő termosztáttal is lehet olyan fűtést elérni, hogy az ember izzadjon. Még nagy műszerfalasban is! ;)

Kalocsa határában...

Érdekes nyaraló... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szidike.blog.hu/api/trackback/id/tr82572764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ogy 2011.01.17. 12:10:27

Jó drága szállítása volt ez a rádiónak. :):):)

Nyaraló baromi arc.

Pety@ 2011.01.17. 12:36:58

@ogy: Bakker, mióta érv a pénz a hobbiautózásban? :D Pont Neked magyarázzam...? :D
Amúgy is ráfért a kocsira, hogy megmozgassam, közgyüli óta nem ment... :)
süti beállítások módosítása