OT Expo kistali

2010.04.18. 00:07

Mai nap megejtettük a Club 126 szervezett, közös kirándulását az OldTimer Expora, amit egy kis találkozóval kötöttünk össze. A szervezett programok a Közlekedési Múzeum előtt kezdődtek, ahol viszont a Fordosok már lefoglalták a helyet, amiről mi nem tudtunk, így nem nagyon voltunk ott jó helyen, ezért hamar el is indultunk onnan. A Hősök terét útbaejtve, és ott röviden fotózkodva lementünk a pesti alsórakpart végében lévő sokadalompontra, ahol a Trabisokat terveztük bevárni. Nos, itt kb. 1,5 óra várakozás után kezdtük magunkat elunni, viszont legalább kaptunk sokadalmas matricát. Itt némi egyet nem értés keletkezett a hogyan-továbbal kapcsolatban, így kicsit szétszakadt a csoport, és néhányan előbb indultunk el az Expora, másokat hátrahagyva. Az Expo-n aztán újra összetalálkoztunk természetesen. Én KeMaval, Julival, pocokkal és Stiffivel jártam be a kiállítást.

Kiállítás után kivittük Stiffit az állomásra, mivel ő vonattal jött fel Pestre, majd a három kocsival átvonultunk a Szentendrei útra a Nagyi palacsintázójába. Eddigre már csak hárman maradtunk, ám itt csatlakozott hozzánk a metálzöld polskis Gedeon is. Poénkodva toltuk a palacsintát, és közben kitaláltuk, hogy guruljunk fel a Hármashatár hegyre, mert az szép, meg kipróbálhatjuk a CB-t is. Utóbbi nem volt átütő siker, mert KeMa rádiójában az yszcollátor übrontált éppen, úgyhogy nem sok mindent hallottunk, viszont pocok PMR-jével vettük az RTL Klubot... :D Miután kifotózkodtuk magunkat, hazaindultunk. Este 11-re értem Újpestre.

Jó nap volt, köszi pocoknak a koordinálást!

Képek:

http://picasaweb.google.hu/kornispeti/OTExpoKistali2010#

http://picasaweb.google.hu/kornispeti/BudapestAHarmashatarHegyrol#

A bejegyzés trackback címe:

https://szidike.blog.hu/api/trackback/id/tr201930584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása