Benzincső csere

2010.09.14. 19:22

Már egy ideje fontolgatom, hogy ki kéne cserélni a benzincsöveket, mivel még mindig a gyáriak voltak benne, és hát huszonegy év még a lengyel benzinálló benzinre zsugorodó csöveknek is sok. És mivel már kellően feszes volt ahhoz, hogy megpendítve normál zenei A hangot adjon, így az elmúlt három hónapban hozzá hangoltam a gitárt. Igaz, a gitár kicsit furán szól még mindig, de lehet segítene ezen, ha megtanulnék gitározni... Na mindegy, vasárnap Pilisszántóra mentem 4 m Semperit típusú, dupla falú, két réteg között szövettel erősített csővel, egy benzinszűrővel és kellő lelkesedéssel, hogy ezt a problémát orvosoljuk. Orvosoltuk. Íme:

Valamint bekerült egy ajtónyitás érzékelő jobb oldalra, hogy ne kelljen bunkónak lennem. Ugyanis a központi zár, ha nem érzékel ajtónyitást, visszazár egy perc után. De mivel jobb oldalon nem volt kapcsoló, ott nem tudott érzékelni. Viszont elég gyakran fuvarozom a nagymamát, aki kicsit túlsúlyos, kicsit öreg és nagyon lassan és nehézkesen mozog. Úgyhogy első alkalommal sikerült is beriasztani a kocsit, ahogy nagymama beszállt (látni kellett volna szegény arcát...), azóta viszont mindig bunkó voltam, mert előbb a saját ajtómat nyitottam ki, hogy ne zárjon vissza a rendszer. Na, az új kapcsolóval ennek most vége! :)

Tervben volt még az elektromos ablakemelő beszerelése is, de megfelelő vastagságú kábel és a gomboknak megfelelő konzol hiányában erről letettünk. Majd legközelebb. Most ennyire futotta.

A bejegyzés trackback címe:

https://szidike.blog.hu/api/trackback/id/tr802296417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása